Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

TR-5E AVR áramfejlesztő

Elektronikus feszültség-szabályzású generátor.
Max. teljesítmény: 5 kVA
Motor: HONDA GX-270
Egységár (darab):
Bruttó: 599.440 Ft
Nettó: 472.000 Ft
Cikkszám:
TR-5E AVR
Márka:
TR

A termék az alábbi kategóriákban található:

Áramfejlesztők HONDA benzinmotorral

Leírás

A HONDA benzinmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, hálózati feszültség pótlására. A HONDA benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Kedvező az üzemanyagfogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szerviz- és alkatrészellátottság is kiváló. Üzemanyaga 95-ös oktánszámú ólommentes benzin, a fordulatszám 3000 /perc. A fogyasztási adatok teljes terhelésre vonatkoznak, a gyakorlatban a fogyasztás a megadatoktól lényegesen kisebb. A gép alapkeretre szerelt, burkolatlan kivitelű. A zajszint 95 dB alatt van. A védettség IP23.

Különösen precíz feszültség szükségessége esetén (pl. számítógépek közvetlen üzemeltetésére) elektronikus feszültség-szabályzású generátorokat ajánlunk (AVR), amelyeknek a terhelés változása esetén is stabilabb a feszültsége.

Műszaki adatok:
Max. teljesítmény: 5 kVA
Áram: 21 Amper
cos fi: 0.8
Motor típusa: HONDA GX-270 berántós motor
Motorteljesítmény: 6 kW
Fogyasztás: 2,2 liter/óra
Méret: 75 x 50 x 50 cm
Tömeg: 60 kg
A kép csak illusztráció!
Felhasználó
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.95 Ft
Valuta
Termékajánló
Krause termékek
AEG termékek